Sugeng Rawuh ing Mesin Delin

Hebei Delin Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan pompa paling gedhe khusus kanggo pabrik pompa bubur bubur ing China. Jembar jembaré luwih saka 40.000m2 ing lahan lan bangunan luwih saka 22.000 m2. Produk kasebut umume digunakake kanggo pertambangan, metalurgi, perencanaan kutha, tenaga, batu bara, kursus kali, FGD, minyak bumi, bahan kimia, bahan bangunan, lan liya-liyane. Kejaba pasar domestik, produke uga didol nganti luwih saka 50 negara lan wilayah.

 

Perusahaan nggunakake piranti lunak rekayasa asisten komputer majeng kanggo ngrancang produk lan teknologi, sing ndadekake metode lan level desain tekan level maju internasional. Perusahaan iki nduwe stasiun uji coba kinerja pam kelas kapisan ing jagad iki, lan kapasitas tes bisa nganti 13000m³ / jam. Output tahunan produk yaiku 10000 set utawa ton ing casting paduan krom sing dhuwur. Produk utama yaiku Tipe DH (R), DM (R), DV (R), DF (DHF), DG, DSC (R), lsp. Ukuran: 25-1200mm, Kapasitas: 5-30000m3 / jam, Kepala: 5-120m. Perusahaan kasebut bisa ngasilake macem-macem bahan kalebu Iron Chromium Putih Dhuwur, Besi Putih Super Hypereutectic Chromium Tinggi, Paduan Kromium Tinggi Karbon Rendah, Baja Karbon, Baja Tahan Karat, Baja Karat Dupleks, Besi Duktil, Besi Abu-abu, lan liya-liyane. Kita uga bisa nyedhiyakake karet alami, bagean karet elastomer lan pompa.

  • zhengshu
  • zhengshu
  • zhengshu
  • zhengshu
  • zhengshu
  • zhengshu

Produk sing Ditampilake